设为首页收藏本站

死神中文网

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 平京盛

【死神鬼道全解析】(迄今写了26个鬼道,慢慢更新……偷文者请注明转帖)

楼主真有心啊.哈哈:kiss:
希望LZ看一下BLEACH巴温特篇...那里出了许多鬼道系~~~~
总感觉少了什么~~~~~~O(∩_∩)O~
对于厉害的人要求当然高咯~~~~~~
巴温特篇不是久保画的,所以其中的东西不敢苟同。我一向无视原创动画。。。呵呵:tx:
原帖由 stiflerwang 于 2009-5-10 11:16 发表
如果有效果图就更好了:tx: :tx: :tx:

偶找不到效果图,。。。。。:)
回LZ,小小指正一下……(前提是看了好几页也没人注意的情况下)
最早使用断空的人是白哉……白哉与第7十刃佐马利·路鲁战斗的时候最早应用,番外好像在这之后才有吧……
好贴。学习了。楼主辛苦。。:L
原帖由 霜飞樱落 于 2009-5-12 11:39 发表
回LZ,小小指正一下……(前提是看了好几页也没人注意的情况下)
最早使用断空的人是白哉……白哉与第7十刃佐马利·路鲁战斗的时候最早应用,番外好像在这之后才有吧……

番外画的是一百多年前的事情哦,那个时候白哉还是小孩子的说。。。。。
不过偶还是很尊重你的意见滴修改了~~
缚道99应该好好写下,貌似是铁斋大叔的代表做

I like juicy

Indirectly bought part of Travis's Juicy Couture.Juicy Couture clothing in recent years, the love of ladies, their products are a lot of towel material, The class heroine who. In 1999.Juicy handbags Jeans series, the success of the casual wear market,and other products to adopt Ms. bath supplies, such as footwear, handbags and jewelry ornaments. The cheap Juicy Couture is also close to the trend with a public fashion juicy couture tracksuits products are still the two young  Juicy Couture accessories from the handwriting.