设为首页收藏本站

死神中文网

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[原创] 俺看不下去啦!簡直就是氣死俺暸!!!

关闭 [复制链接]
楼主

講真,呢張帖可能得罪好多人.~
但喺哦真喺5講5德`頂住道氣!!!

各位,5暸解cosplay嘅兄臺...妳哋可5可以暸解下cosplay呢樣嘢之后,在對哦哋嘅相...行為...等等~下定論呢.?
哦真喺覺得好激氣囖~
既然5識訢賞...就5好亂下定論德5德啊?
妳哋知5知道每個coser對每一次嘅cos繫有幾努力啊.?
佢哋有幾認真,對cos有幾大嘅熱誠啊?
妳哋竟然用佢哋嘅麵容,身材,高度,等等等等嘅垃圾衡量方式去衡量佢哋.?
妳哋過5過分d啊?
哦哋有尊嚴嘅!

5好講其他人啊~哦講自己啊~
冇錯~哦並5繫一個點齣名嘅coser~但喺哦覺得狠滿足囖!!
冇錯...哦5繫一個靚嘅coser~哦自己都知道啊~但喺哦覺得哦並5影響哦要cos個個角色啵~
可5可以5好咁膚淺呢.?

cos嘅精神,在于哦哋對角色嘅投入啊!!!
每一次,哦自己都會做一d力所能及嘅道具...
一對外麵冇德賣嘅襪....哦要自己買番來,慢慢縫d網上去...成對襪整好,足足浪費咗哦3個半鍾頭啊!!!
每一針,哦都繫親手慢慢縫上去嘅!每一針都有血有汗嘅!!
雖然手工5比德上外麵定造嘅!但喺....當cos個陣,d人都讚美自己.讚cos德似...
繫一種無法滿足嘅喜悅啊!....

妳知5知妳哋亂講,好傷哦哋嘅心嘅.?
簡直就繫過分&離譜啊!!!
5該...詪請各位對cos5清楚嘅兄臺...
好好攷慮下妳哋,即將講嘅每一句話...

如果,斑竹覺得,哦呢張帖髮德5啱,又或者髮錯地方嘅話...
        請不要del....
        擺去資訊啦...哦見帖圖多人,所以先繫度講....

thx...得罪曬,5好意思....

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享
沙发
看來樓主定期要髮一這樣的貼髮錶憤慨啊...=  =||||

又有哪讓袮不滿??

貌似和上次的差不多....

隻能說一句..小狼啊...(暫時這么叫吧)...

沒有cos過的人是不知道cos的辛苦的...

需要理解.....

ps袮會不會講普通話啊!!!

755伐大懂廣東誒屋咯...遂撒意思啊...
板凳
...虾米东西啊,俺看不太懂~妳哋知5知啊?
地板
知...........袮把它讀齣來就懂暸.........
看懂了,读得好累额 ~~~
虽然本人不太喜欢COSPLAY,但是他们付出的努力也不是我们可以否认的。
只是比起真正的人,更喜欢动漫人物...
就像对待别国的习俗一样,对待自己不感兴趣的东西,可以不理会,但是要学会尊重
。。。。。。。
没怎么理解不是很懂.....
なんでやね