设为首页收藏本站

死神中文网

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[原创领域] 推荐一首歌,真的不错哟。。。

楼主

推荐一首歌,来自丹麦国宝级乐队——Toybox,http://www.99123.com/flash/38117.htm?歌曲:Divided Toy Box,来看看,还不错!

Christmas days and Valentines,
圣诞节和情人节

happy days when you were mine
当你在我身边就是快乐的

Baby, Easter morning, summer nights,
亲爱的,复活节的早晨,夏季的深夜

how I miss you by my side
我是多么想你在我身边

Many lonely nights I cried.
在那么多孤独的夜晚落泪

Wondering boy, why oh why?
一直想知道,亲爱的,为什么,为什么?

Even though I can't deny our love, love you so
即使我不能否认我们的爱,不能否认我爱你如此之深

I'm divided in two. Please tell me what should I do?
但我已经分成了2半.请你告诉我我到底应该怎么做?

A part of me says no no no no, and another runs to you
一半的我在说不,不,不,不,但另外一半仍然奔向你

So divided in two. Please tell me what should I do?
就这样分成了2半.请你告诉我我到底应该怎么做?

'Cause you're driving me crazy, I'm so in love with you
因为你令我疯狂,我爱你爱的如此之深.

Every evening, every hour,
每个夜晚,每个小时

every day where are you now?
每天,你都在哪里?

Baby, every time I close my eyes,
亲爱的,每次当我闭上眼

see your face and then I cry
看见你的脸,我会落泪

Now I feel I can't describe,
现在我觉得自己无法描述

how I miss you here tonight
我是多么希望你晚上能陪伴我身边

Though you make me feel like I'm alright, be by my side
尽管你让我觉得自己一切都还好,也会在我身边

I'm divided in two. Please tell me what should I do?

A part of me says no no no no, and another runs to you

So divided in two. Please tell me what should I do?

'Cause you're driving me crazy, I'm so in love with you

Um...I'm not here right now, so leave a message, bye
我现在不在,请留言.再见

Baby, please pick up the phone, I know you're there.
宝贝,我知道你在,求你快接电话

Anyway, I just wanna tell you that I'm sorry,
I love you, and I miss you
不管怎么样,我只想告诉你我很抱歉,我爱你,我也很想你.

Oh boy you're driving me crazy, I'm so in love with you
亲爱的,你令我疯狂,我爱你爱的如此之深

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享
沙发

刚好电脑里有,是挺不错的。

板凳
回复 2# jsz0819

嗯嗯,嗓音挺甜美的。。。
地板
回复 3# 月魄

就感觉高潮部分旋律不错。
回复 1# 月魄

嗓音有点像Aqua,也难怪,都是丹麦人。。。
回复 5# songyuan1789
对丹麦的歌手不太了解,其实只知道这一个,呵呵
回复 2# jsz0819

咦|?哇咔咔,我初中就听过哎。。。
回复 6# 月魄

原来的个都很欢快的,难得有个抒情的。。。
回复 7# songyuan1789

哎 ,看来我我凹凸了。。。
回复 9# jsz0819

hehe...这个组合太famoso了,以兔子舞出名的。。。